Doi români, suspectaţi că l-au jefuit pe marele cântăreţ de copla Manolo Escobar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manolo Escobar
Manolo Escobar

Cei doi i-ar fi furat celebrului artist spaniol şi medaliile şi diplomele primite de-a lungul timpului în bogata sa carieră, dar şi bani şi bunuri în valoare de 8.000 de euro. Hoţii au dat "lovitura" în timp ce artistul se afla în casă, dormind.

Agenţii Corpului Naţional de Poliţie din Benidorm au arestat în ultimele zile doi cetăţeni de naţionalitate română, ca presupuşi autori ai furtului comis săptămâna trecută în vila celebrului cântăreţ spaniol Manolo Escobar, în timp ce acesta se afla în casă, împreună cu familia, dormind, scrie Diario Informacion.

Surprinşi, hoţii au uitat, din prea mare grabă, un hamster furat de la vecini în casa artistului

Poliţia le impută celor doi arestaţi şi alte spargeri de locuinţe, una dintre ele într-o vilă de lângă cea a lui Manolo Escobar, de unde, pe lângă obiecte de valoare, au furat şi... un hamster, pe care, ulterior, l-au abandonat în casa artistului.

În momentul arestării, românii aveau asupra lor un pachet pe care voiau să-l trimită în România, în care se găseau mai multe bunuri furate. Arestările au fost realizate în zile diferite, iar ambii infractori aveau antecedente penale. După jaful din casa lui Manolo Escobar, poliţia a iniţiat un dispozitiv de căutare a autorilor, care mai sunt acuzaţi şi de alte spargeri în aceeaşi zonă. Potrivit Poliţiei, acuzaţii i-ar fi furat Medalia de Aur de Merit pentru întreaga carieră artistului, dar aceştia neagă. Hoţii mai susţin că banii sustraşi din casa cântăreţului au fost 700 de euro şi nu 4.000, cum susţine acesta.

Click aici pentru a citi pe adevarul.es despre românii bănuiţi şi de furtul diplomelor şi medaliilor artistului

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite