Doi români, condamnaţi la închisoare pentru sechestrare de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria din Caceres i-a condamnat pe Gică C. (49 de ani) şi Elena P. (35 de ani) la 12 ani de închisoare fiecare, dintre care opt pentru sechestrare de persoane şi patru - pentru că au

Judecătoria din Caceres i-a condamnat pe Gică C. (49 de ani) şi Elena P. (35 de ani) la 12 ani de închisoare fiecare, dintre care opt pentru sechestrare de persoane şi patru - pentru că au obligat două tinere românce să se prostitueze. De asemenea, trebuie să plătească fiecare o amendă în valoare de 4.320 de euro, relatează cotidianul "El Periodico de Extremadura".

Istoria a început în data de 6 iulie 2007, când Gică le-a condus pe cele două fete la un club de noapte, în ciuda faptului că le promisese un loc de muncă în Spania, ca menajere. Surpriza a fost enormă pentru cele două românce, când şi-au dat seama de intenţiile bărbatului.

"La Madame Elena", care se ocupa de bordelul la care au fost duse fetele fără consimţământul lor, nu le pierdea niciodată din vedere şi era atentă la numărul de clienţi pe care îi aveau româncele (50% din bani îi primeau acuzaţii). Fetelor li se permitea să iasă, rareori, la o cafea sau la o plimbare, însă, numai însoţite de Gică.

În 13 iulie, una dintre fete a reuşit să fugă, cu ajutorul unui client român, care i-a cumpărat un bilet de autobuz spre Zaragoza. Acolo, ea a vorbit cu primul agent de poliţie pe care l-a întâlnit şi i-a explicat situaţia prietenei ei.

Garda Civilă l-a găsit pe Gică în apartamentul său, unde se afla şi cealaltă tânără.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite