Cultura românească, promovată la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alcala de Henares, Comunitatea Madridului, este gazda "Săptamânii Culturale Române". Începând de astăzi, românii vor putea asista la o serie de dezbateri şi activităţi menite să

Alcala de Henares, Comunitatea Madridului, este gazda "Săptamânii Culturale Române". Începând de astăzi, românii vor putea asista la o serie de dezbateri şi activităţi menite să promoveze şi să integreze cultura românească în Spania. Acţiunea a fost organizată de Centru Hispano-Rumano din Alcala de Henares. Directorul Centrului, Daniel Velazquez a declarat: "În săptămâna 17 - 23 decembrie, celebrăm o serie de activităţi, la care ne-am dori să participe un numar cât mai mare de români".

Printre acţiunile care se vor desfăşura în Alcala de Henares se numără expoziţii de fotografie, proiecţii video, conferinţe, concerte de muzică populară şi folk, concurs de desene pentru copii, precum şi o prezentare de mâncăruri tradiţionale româneşti. Printre invitaţi se numără Ştefan Hruşcă şi Javier Santos, fostul antrenor al echipei de fotbal Real Madrid.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite