Criza economică a ieftinit casele pe litoralul spaniol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe litoralul spaniol se pot cumpãra locuinţe cu 60.000 de euro. Reducerile pe care le fac, în prezent, proprietarii de pe întregul teritoriu spaniol ajung şi la 50% din valoarea reală a imobilelor.

O altă faţă a crizei economice din Spania o reprezintă scãderea preţului apartamentelor şi caselor. Pentru achiziţionarea unei locuinţe, sau, de ce nu, a unei reşedinţe de vară, acesta poate fi momentul oportun, deoarece, pentru casele puse în vânzare pe litoralul spaniol, se fac reduceri mari.

Astfel, în Valencia, imobilele pot fi cumpărate cu o reducere de aproximativ 30%. În Insulele Baleare existã posibilitatea de a cumpãra un apartament cu doar 100.000 de euro.

Reducerile de peste 40% reprezintã o adevãratã afacere pentru cei care-şi doresc sã achiziţioneze un apartament pe coasta Mediteranei, în Catalunya. În sudul Spaniei, în comunitatea Andalucia, reducerile aplicate preţului apartamentelor oscileazã între 5% şi 45%.

În schimb, în nordul ţãrii, sunt mai puţine oferte şi proprietarii locuinţelor nu au scăzut niciun procent din preţul unei case.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite