Criza economică ieftineşte litoralul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelurile spaniole fac concurenţă celor din staţiunile româneşti Hotelurile de pe coasta Mediteranei fac reduceri de preţuri, devenind mai atractive pentru românii interesaţi de un

Hotelurile spaniole fac concurenţă celor din staţiunile româneşti

Hotelurile de pe coasta Mediteranei fac reduceri de preţuri, devenind mai atractive pentru românii interesaţi de un concediu perfect.

Benicassim, Oropesa del Mar şi Benidorm, cele trei staţiuni de pe Costa de Azahar şi Costa Blanca, atrag anual sute de mii de turişti. Anul acesta, hotelurile aflate pe prima linie de plajă, au oferte pentru toate gusturile şi buzunarele, începând de la 31 de euro pe noapte.

Foarte mulţi români din Spania au renunţat deja să-şi mai petreacă concediile în străinătate, în special la Marea Neagră, în favoarea unui concediu "acasă".

Pentru a-şi delecta clienţii, hotelurile dispun de bar, restaurant, grădină interioară, piscină, aer condiţionat, televizor, telefon, seif şi minibar. Pentru petreceri nocturne, turiştii au la dispoziţie discoteci şi puburi, iar în timpul zilei sunt aşteptaţi în parcul acvatic "Aquarama", pe câmpul de golf sau pe pista de carturi. Şi restaurantele oferă reduceri de preţuri pentru turişti: în medie, preţul meniului pentru o persoană este de 15 euro.

În satul de vacanţă "Marina D`Or", din Oropesa del Mar, există cel mai mare complex balnear de apă marină din Europa, iar hotelurile dispun de Zona VIP, jacuzzi individuale, săli de aromaterapie şi băi de lapte.
Pe Costa Blanca, oraşul Benidorm este faimos datorită celor trei parcuri de distracţie: "Terra Mitica" prezintă istoria civilizaţiilor de-a lungul timpului, "Terra Natura", dedicat florei şi faunei spaniole, şi "Aqualandia", parc acvatic.

Oferte pentru luna august

Benicassim: Hotel Trinimar (3 stele): 31 de euro/persoană, mic dejun inclus

Benicassim : Hotel Intur Orange (4 stele) - 33 de euro/persoană

Oropesa del Mar: Hotel Marina D`Or Balneario (5 stele) - 102 euro/persoană

Benidorm: Hotelul Albahia (3 stele), 38 - 90 de euro/persoană, mic dejun inclus.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite