Costel cântă pentru 20.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenorul român va susţine un concert luna viitoare pentru românii din Madrid Evenimentul va avea loc la 28 iunie a.c., iar intrarea va fi gratuită. În 8 iunie, Costel va cânta şi la

Tenorul român va susţine un concert luna viitoare pentru românii din Madrid

Evenimentul va avea loc la 28 iunie a.c., iar intrarea va fi gratuită. În 8 iunie, Costel va cânta şi la Timişoara, toate biletele fiind deja vândute.

Costel Busuioc, devenit faimos în urma concursului "Fiii lui Babel", va susţine primul său concert pentru comunitatea românească din Spania.

Daniel Tecu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE), a organizat evenimentul în colaborare cu TVR şi cu guvernul Comunităţii Madrid. Concertul va avea loc în data de 28 iunie a.c., la Sala "Juan Carlos I", din Madrid.

"Suntem în faza de finalizare a negocierilor cu Sony Music. Sperăm ca până la sfârşitul săptămânii să semnăm contractul", a declarat Daniel Tecu.

El a refuzat să dea detalii referitoare la suma cerută de Sony Music sau la durata concertului. "Prefer să menţin confidenţialitatea în legătură cu discuţiile purtate cu Sony", a afirmat Tecu.

Intrarea - gratuită

Surse din Madrid ne-au dezvăluit că suma cerută de compania de discuri pentru concert este de 20.000 de euro.

O parte din sumă va fi asigurată de Comunitatea Madrid, iar restul - din sponsorizări. Intrarea va fi gratuită. În cadrul aceluiaşi spectacol, va cânta în deschidere Livia Felea, o româncă rezidentă în Spania, care studiază în Italia, unde a câştigat recent un concurs de muzică pop.

Daniel Tecu a afirmat: "Organizăm acest spectacol deoarece dorim să promovăm românii care au reuşit să se realizeze aici. Costel Busuioc este un exemplu pentru comunitatea românească din Spania".

Lansarea oficială a primului album al lui Costel Busuioc a avut loc ieri, la Madrid. Discul va fi lansat şi în România, în zilele de 7 şi 8 iunie. Costel va cânta pe 8 iunie la Timişoara, concert la care toate biletele au fost deja vândute.

Organizăm acest spectacol deoarece dorim să promovăm românii care au reuşit să se realizeze aici. Costel Busuioc este un exemplu pentru comunitatea românească din Spania
Daniel Tecu,
preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Români din Europa

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite