Coslada: Fostul şef al Poliţiei Locale susţine că este victima unui complot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gines Jimenez, fostul şef al poliţiştilor corupţi din Coslada, susţine că a fost victima unei înscenări. Avocatul său, Oskar Zein, a trimis un comunicat agenţiei Europa Press, în care

Gines Jimenez, fostul şef al poliţiştilor corupţi din Coslada, susţine că a fost victima unei înscenări. Avocatul său, Oskar Zein, a trimis un comunicat agenţiei Europa Press, în care declară că Direcţia Generală de Poliţie a pus la cale o "eliminare" a clientului său.

De asemenea, apărătorul legal susţine că ancheta în acest dosar a fost "tergiversată şi manipulată". Gines Jimenez spune că din complot au făcut parte Partidul Popular din localitate, un grup de oameni de afaceri şi patru poliţişti afiliaţi la sindicatul CSI-CSIF.

În dosarul cazului de corupţie din Coslada, se specifică faptul că şeful Poliţiei Locale i-a pus pistolul la tâmplă proprietarei unui bar din localitate şi a ameninţat-o că o va omorî în cazul în care nu renunţă la afacere.

Plângerea depusă de femeie la Poliţia Naţională, împreună cu cele ale unor prostituate românce, au dus la deschiderea unei anchete. Avocatul lui Gines Jimenez specifică în comunicatul de presă faptul că Poliţia Judiciară s-a folosit de mafia românească pentru a-i face o înscenare clientului său.

Despre clientul său, avocatul specifică faptul că a rămas cu traume psihice, în special din cauza campaniei negative făcute în mediile de comunicaţie. "În dosar, cu excepţia unor mărturii îndoielnice, aproape că nu există alte probe", a mai declarat avocatul.

Comunicatul de presă nu a fost luat în seamă de anchetatori, Gines Jimenez rămânând în continuare arestat în închisoarea Alcala Meco (în Comunitatea Madrid), pentru infracţiuni de ameninţare, corupţie, complicitate, deţinere şi depozitare de arme.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite