Coslada: Acord de colaborare între primărie şi asociaţiile de imigranţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Asociaţiilor de Imigranţi Români (FEDROM) a semnat acordul de colaborare pe anul 2008 cu Primăria Coslada, Comunitatea de Madrid. Reprezentantul federaţiei, Miguel Fonda

Federaţia Asociaţiilor de Imigranţi Români (FEDROM) a semnat acordul de colaborare pe anul 2008 cu Primăria Coslada, Comunitatea de Madrid.

Reprezentantul federaţiei, Miguel Fonda Ştefănescu, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu primarul Angel Viveros Gutierrez, cu responsabilul pe probleme de egalitate, tineret, copilarie şi imigraţie, Charo Arroyo, precum şi cu directorul de imigraţie, Augustin Gonzales Plasencia, din cadrul Primăriei Coslada.

Autorităţile spaniole au promis că vor acorda tot sprijinul necesar integrării românilor din Coslada şi că vor coopera cu asociaţiile, în vederea unei cât mai bune convieţuiri.

Primarul Angel Viveros Gutierrez ne-a declarat că în Coslada comunitatea românească este una dintre cele mai numeroase din Comunitatea de Madrid şi că până în prezent nu au fost înregistrate probleme deosebite. În aceeaşi ordine de idei, Angel Viveros Gutierrez a afirmat că speră ca pe viitor relaţiile sa se desfăşoare într-un mod la fel de satisfăcător.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite