Cordoba: Români evacuaţi dintr-o hală industrială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de peste 20 de persoane de naţionalitate românã a fost evacuat dintr-o veche magazie abandonatã, aflată pe bulevardul Ronda del Marrubial, din Cordoba, unde trãiau încã din luna

Un grup de peste 20 de persoane de naţionalitate românã a fost evacuat dintr-o veche magazie abandonatã, aflată pe bulevardul Ronda del Marrubial, din Cordoba, unde trãiau încã din luna septembrie a anului trecut.

În acel loc, românii acumulaserã tone de obiecte adunate din tomberoanele de gunoi din oraş, motiv pentru care Poliţia Localã primise mai multe denunţuri din partea vecinilor.

Imobilul ocupat era proprietatea unui antreprenor din regiune şi va fi dãrâmat, întrucât bulevardul face parte dintr-un proiect de reorganizare urbanisticã a primãriei.

Românii au plecat cu nouã cãruţe fabricate de ei înşişi, încãrcate pânã la refuz şi s-au instalat în Grãdina Poeţilor, monument istoric al oraşului Cordoba.

Poliţia a fost nevoitã sã le cearã, încã odatã, sã plece, de data aceasta din grãdina pe care o inundaserã cu tonele de resturi adunate din oraş. Cele 20 de persoane şi-au încãrcat din nou cãruţele şi au plecat în cãutarea altei zone pãrãsite, pe care ar putea sã o ocupe.



Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite