Consulat itinerant pentru conaţionalii din Ciudad Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consulat itinerant pentru conaţionalii din Ciudad Real
Consulat itinerant pentru conaţionalii din Ciudad Real

O echipă a Secţiei Consulare a Ambasadei României la Madrid se va deplasa la Ciudad Real, la 14 august, pentru a oferi asistenţă şi servicii consulare cetăţenilor români din zona respectivă.

În prezent, la Consulatul României de la Madrid lucrează şapte funcţionari care deservesc românii din patru comunităţi spaniole: Madrid, Castilla La Mancha, Castilla şi León şi Insulele Canare.

Programul de lucru cu publicul al Consulatului României de la Madrid este de luni până vineri, între orele 9.00 şi 15.00, pentru depunerea actelor. Eliberarea documentelor se face în zilele lucrătoare, între orele 15.00 şi 17.00.

Funcţionarii consulari sunt obligaţi să dea bonuri de ordine până la ora 15.00, chiar dacă ştiu că nu pot răspunde tuturor solicitărilor în timpul programului de lucru.

De multe ori, angajaţii instituţiei au rămas la muncă până la ora 21.00, pentru a răspunde tuturor persoanelor care primiseră bonuri de ordine în ziua respectivă. În luna august, o parte dintre angajaţi vor intra în concediu.

Începând de luna viitoare, doar trei funcţionari se vor afla la muncă pentru a elibera documentele românilor. Cu toate acestea, echipa consulară va efectua deplasarea la Ciudad Real, unde compatrioţii vor fi primiţi la sediul Asociaţiei Hispano-Române „Castilla La Mancha”, între orele 10.30 şi 18.30, pe baza programării solicitate anterior. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite