Certificat de calitate pentru o patroană româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În localitatea Zarautz, provincia Guipuzcoa, a avut loc gala de înmânare a Cerificatelor de Calitate pentru proprietarii celor mai apreciate pensiuni. La ceremonia desfăşurată în data de 19

În localitatea Zarautz, provincia Guipuzcoa, a avut loc gala de înmânare a Cerificatelor de Calitate pentru proprietarii celor mai apreciate pensiuni. La ceremonia desfăşurată în data de 19 martie, la restaurantul Otzarreta, au participat 20 de proprietari de pensiuni din provincie, însă doar nouă au primit acest certificat, printre care şi o româncă, patroană a unei pensiuni rurale.

Principalul criteriu de selecţie a celor mai bune pensiuni a fost calitatea serviciului oferit clienţilor. "Sunt conştientă de faptul că persoanele care vin la pensiunile noastre sunt din ce în ce mai exigente şi, din acest motiv, trebuie să le oferim o calitate mai bună a produselor şi serviciilor noastre" a spus românca Nori Badea. Ea a afirmat că această experienţă este una pozitivă şi foarte utilă, oferindu-i noi motivaţii pentru viitor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite