Cauzele exploziei care a ucis doi conaţionali, încă neelucidate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi români şi-au pierdut viaţa în cursul dimineţii de vineri, în localitatea Ledanca, Guadalajara, într-o explozie care a avut loc într-un parc de autovehicule industriale. Ambasada

Doi români şi-au pierdut viaţa în cursul dimineţii de vineri, în localitatea Ledanca, Guadalajara, într-o explozie care a avut loc într-un parc de autovehicule industriale.

Ambasada României nu a oferit informaţii despre cele petrecute, invocând ancheta în curs de desfăşurare. Conform datelor oferite de poliţia locală, cei doi munceau legal în Spania de mai mulţi ani, iar sursa exploziei a fost tancul de combustibil din parcul auto. Una dintre victime, I.P, de 31 de ani, era chiar paznicul care lucra de noapte.

A murit la câteva ore de la explozie, în spitalul din Getafe, Madrid, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. A doua victimă, un tânăr de 19 ani, P.R.S., un prieten al paznicului, după cum au declarat surse din cadrul poliţiei, a decedat pe loc. În incendiu s-au carbonizat 50 de autovehicule, majoritatea furgonete, alte 20 fiind avariate.

În momentul exploziei, în zonă erau parcate 4.000 de maşini. Pompierii au intervenit rapid pentru a opri flăcările care se extindeau spre benzinăria din apropiere.

Primarul oraşului Ledanca a declarat că, în urmă cu câteva zile, s-a furat o importantă cantitate de combustibil, însă nu se ştie dacă are vreo legătură cu explozia din parcul auto.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite