Câte cinci ani de închisoare pentru trei hoţi români recidivişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri români, doi bărbaţi şi o femeie, au fost acuzaţi de furtul a 20 de jocuri video din centrul comercial Carrefour, din oraşul Badajoz, iar pentru aceasta, avocatul acuzării a cerut

Trei tineri români, doi bărbaţi şi o femeie, au fost acuzaţi de furtul a 20 de jocuri video din centrul comercial Carrefour, din oraşul Badajoz, iar pentru aceasta, avocatul acuzării a cerut să fie condamnaţi la câte cinci ani de închisoare.

Cei trei au fost filmaţi de camerele video ale supermarketului şi arestaţi când au vrut să plece. Un al patrulea român a reuşit să păcălescă agenţii de pază şi să scape cu marfa furată. Avocatul apărării a considerat absurdă cererea acuzării şi a declarat ziarului "El Periodico de Badajoz": "Cel mult, ar putea fi acuzaţi de furt, un delict pedepsit cu închisoare între şase şi 18 luni".

Însă, în timpul procesului, s-au prezentat antecedentele penale ale celor trei români. Unul dintre ei a fost arestat de 19 ori pentru furt, iar ceilalţi doi, de câte şapte ori fiecare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite