Catalunya: Se construiesc cu 72% maai puţine locuinţe noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Oficial al Arhitecţilor din Catalunya (COAC) a elaborat un raport îngrijorător despre situaţia în care se află sectorul construcţiilor în această comunitate. Concluziile care se

Colegiul Oficial al Arhitecţilor din Catalunya (COAC) a elaborat un raport îngrijorător despre situaţia în care se află sectorul construcţiilor în această comunitate. Concluziile care se desprind din acest raport relevă scăderea numărului de solicitări pentru aprobarea construcţiilor noi cu 71,6%, în comparaţie cu primul trimestru al anului trecut.

Până în luna mai, conform datelor referitoare la ridicarea de noi clădiri în anul 2008, lucrările de construcţie începute sunt cu aproape 70% mai puţine decât cele din aceeaşi perioadă a anului 2007. Vicepreşedintele COAC, Lluis Comeron, preconizează că această situaţie se va prelungi cel puţin timp de doi ani.

În Barcelona, s-a înregistrat o scădere a numărului de proiecte de noi edificii cu 70,89%, în Girona, cu 72,9%, în Lleida, cu 73,2%, iar în Tarragona, cu 63,1%.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite