Catalunya: Garda Civilã a confiscat marfã falsificatã în valoare de opt milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În operaţiunea contra falsificatorilor de produse de firmã, politiştii au descoperit o nouã metodã de contrafacere a mãrcii Chanel.

Agenţii Gãrzii Civile din Barcelona au arestat o peruanã (36 de ani) din Toledo, o polonezã (35 de ani) şi un chinez (46 de ani) din Barcelona pentru falsificarea şi comercializarea unor produse în valoare de 7.953.490 de euro.

Poliţiştii au confiscat 3.454 de genţi şi 2.036 portmonee de imitaţie a mãrcii Chanel, 24 genţi, 157 eşarfe şi 2 umbrele de imitaţie a mãrcii Burberry şi 216 eşarfe falsificate cu sigla Titanic. Aceste produse erau puse la vânzare într-un magazin din centrul oraşului Barcelona.

Sigla originalã a firmei Chanel prezintã douã litere „C” îmbinate. În cazul produselor confiscate de agenţi extremele literelor „C” erau unite pentru a disimula falsificarea.

Ulterior, în alte douã magazine, aceeaşi patrulã a poliţiei a confiscat 51 de perechi de cercei, 7 brãţãri, 60 de inele, 16 coliere şi 9 genţi falsificate, cu o valoare totalã de 10.240 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite