Catalunya: Arestaţi pentru jaf şi crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dat în urmărire generală pentru jaf şi crimă, românul Costică D. a fost arestat în Catalunya, după un an de la comiterea faptei.

Românul Costică B. a fost reţinut în Girona, el fiind principalul suspect în comiterea unei crime. Alături de Costică B. au mai fost reţinuţi alţi doi români, Iulian T. (32 de ani) şi Ana Maria D. (24 de ani).

La începutul lunii octombrie, anul trecut, a fost descoperit cadavrul unui cetăţean din Chile, în vârstă de 30 de ani, în apartamentul său din Roses (Girona).

Era legat de mâini şi de picioare şi prezenta urme de violenţă. Rezultatele autopsiei au stabilit că decesul a survenit ca urmare a numeroaselor lovituri violente primite. Crima e legată de un jaf produs chiar la agenţia imobiliară a victimei, situată în cadrul aceleiaşi clădiri în care locuia bărbatul. Atacatorii au furat un seif cu 50.000 de euro, pe care l-au smuls din perete.

După comiterea crimei, românul reţinut a părăsit Spania şi a fost dat în urmărire generală. Recent întors în Catalunya, a fost arestat la începutul acestei săptămâni.


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite