Un român a încercat să jefuiască o benzinărie, deghizat în poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înarmat, cu o cagulă pe faţă, girofar pe maşină şi echipat ca un poliţist, un tânăr de 27 de ani, de naţionalitate română, a fost arestat de agenţii Gărzii Civile înainte de a-şi putea duce planul la îndeplinire.

Un imigrant român, îmbrăcat ca un agent de poliţie de intervenţii, a fost arestat duminică noaptea într-o benzinărie din localitatea aragoneză Calatorao. Suspectul, F.U., de 27 de ani, se pregătea să jefuiască benzinăria, dar o serie de manevre ciudate pe care le-a făcut cu maşina în care se afla au atras atenţia angajaţilor staţiei de carburanţi, care au anunţat Garda Civilă, scrie El Periodico de Aragon.

Angajaţii benzinăriei au observat că pe bordul autoturismului suspectului se afla o lumină giratorie de culoare albastră, ca cele folosite de Poliţie şi că ocupantul purta o vestă inscripţionată "Poliţia", iar pe cap purta o cagulă. Tânărul aştepta, se pare, un moment în care să nu existe clienţi în benzinărie, pentru a ataca.

Citeşte pe adevarul.es cum a fost arestat românul, ce anume i-a dat de gol intenţiile şi ce au găsit poliţiştii asupra sa.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite