Primarul Târgoviştei îşi vizitează concetăţenii din Castellon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Boriga, edilul şef al municipiului Târgovişte, se va întâlni, pe 3 martie, cu târgoviştenii stabiliţi în Castellon şi cu edilii localităţii valenciene pentru reluarea discuţiilor de înfrăţire.

În perioada 2-5 martiei 2011, primarul Gabriel Boriga, alături de alte oficialități târgoviștene, oameni de afaceri și reprezentanți ai mass-media, se vor afla într-o vizită de lucru în Castellon de la Plana. Primarul Gabriel Boriga, se va întâlni cu omologul său din Castellon de la Plana, primarul Alberto Fabra Part, pentru reluarea discuțiilor de înfrățire dintre cele două orașe, dar și cu Prefectul Provinciei, Antonio Lorenzo.

O altă întâlnire pe agenda de lucru a delegației târgoviștene, este cea cu oamenii de afaceri spanioli, care va avea loc la sediul Camerei de Comerț. Se are în vedere realizarea de contacte și schimburi de informații, în scopul cunoașterii reciproce și a stabilirii de relații comerciale între agenții economici din cele două comunități, respectiv Târgoviște și Castellon.

Citeşte pe adevarul când şi unde se va întâlni primarul Gabriel Boriga cu castellonezii originari din Târgovişte şi despre ce se va discuta la întrunire.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite