Castellon: Un român karateka a bătut doi poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânãr de 25 de ani, de naţionalitate română, cunoscător al artelor marţiale, a bătut doi poliţişti din Albaida, Castellon, care îi ceruseră să se identifice. Faptele au avut loc

Un tânãr de 25 de ani, de naţionalitate română, cunoscător al artelor marţiale, a bătut doi poliţişti din Albaida, Castellon, care îi ceruseră să se identifice.

Faptele au avut loc în parcul central al localităţii unde poliţiştii au fost chemaţi de un vânzător ambulant care îl învinovăţea pe român de furtul unor ochelari.

După cum au declarat surse din cadrul poliţiei, când i-au cerut actele la control,  românul i-a ameninţat pe cei doi oameni ai legii spunând: “Nimeni nu va putea pune cu mine, pentru cã am cunoştinţe de arte marţiale”.

Doar cu ajutorul unui al treilea poliţist s-a reuşit imobilizarea infractorului, care, odatã ajuns la secţia de poliţie, a început să se automutileze, dându-se cu capul de pereţi şi spunând: “Am să mă lovesc de pereţi şi am să spun că m-aţi bătut voi”. Românul are 22 de antecedente penale, majoritatea furturi şi agresiuni.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite