Castellon: Săptămâna României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La centrul comercial "El Corte Ingles", din Castellon, s-a inaugurat Săptămâna Culturală a României, organizată de Consulatul Român din Castellon, cu ajutorul El Corte Ingles. Acest

La centrul comercial "El Corte Ingles", din Castellon, s-a inaugurat Săptămâna Culturală a României, organizată de Consulatul Român din Castellon, cu ajutorul El Corte Ingles. Acest festival românesc, în cadrul căruia se vor prezenta mostre de artizanat, dansuri, gastronomie, pictură, turism, se va încheia la data de 13 iulie.

La festival pot fi admirate operele de artă ale pictorului român Ioan Alexandru Herdelău şi se pot cumpăra produse alimentare tradiţionale. În data de 9 iulie, va fi prezentată opera de teatru "Contele Dracula, între mit şi realitate", pe care majoritatea vizitatorilor aşteaptă să o vizioneze.

La inaugurarea festivalului au participat Liviu Popa, Consulul României în Castellon, Marino Fernandez Bravo, director general El Corte Ingles Spania şi Directorul El Corte Ingles Castellon, Luis Lovato.

"În centrul comercial din Castellon lucrează aproximativ 40 de români. Ceea ce m-a uimit întotdeauna la români a fost capacitatea extraordinară de a învăţa foarte repede limba spaniolă şi de a se integra rapid, într-o ţară cu o cultură aşa de diferită de cea a lor", a declarat Luis Lovato, Directorul El Corte Ingles Castellon.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite