Castellon: “Ole, Tănase”, hohote de râs şi aplauze frenetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti, aflat în Spania în turneul „Români pentru români”, organizat în colaborare cu primăria din Bucureşti, le-a oferit sâmbătă, 8

Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti, aflat în Spania în turneul „Români pentru români”, organizat în colaborare cu primăria din Bucureşti, le-a oferit sâmbătă, 8 noiembrie, o seară de excepţie compatrioţilor din Castellon.

Spectacolul “Ole, Tănase” a smuls românilor hohote nestăvilite de râs şi ropote de aplauze. Melodii celebre, cuplete, scenete, numere de dans sau de acrobaţie au captat, timp de două ore şi jumătate, publicul prezent.

Alexandru Arşinel, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru au fost doar câţiva dintre cei 42 de actori renumiţi şi interpreţi binecunoscuţi publicului care au animat scena spaniolă, alături de trupa de balet a teatrului Tănase.

Deşi intrarea a fost gratuită, sala de 360 de locuri a Centrului Cultural "La Marina" nu a fost plină, însă entuziamul celor 250 de  spectatori prezenţi a suplinit cu brio acest neajuns.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite