Caritas Huelva: “Nu mai avem haine pentru imigranţi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia Caritas, din provincia Huelva, a lansat o „rugăminte disperată” locuitorilor din regiune şi le cere să doneze haine pentru imigranţii care vin la sediile centrului. Fila

Fundaţia Caritas, din provincia Huelva, a lansat o „rugăminte disperată” locuitorilor din regiune şi le cere să doneze haine pentru imigranţii care vin la sediile centrului.

Fila Gonzales, preşedintele Caritas Huelva, a explicat pentru Agenţia de Ştiri EFE că voluntarii asociaţiei nu mai fac faţă cererii.

„Niciodată nu am dat o cantitate aşa de mare de haine ca anul acesta. Numărul celor care apelează la ajutorul nostru s-a triplat în ultimul an”, a declarat Gonzales.

Ea a precizat că hainele, noi sau vechi, îi vor ajuta pe nevoiaşi să treacă peste iarnă. Gonzales a menţionat că în ultimele nopţi termometrele din Huelva au înregistrat doar trei grade Celsius.

Organizaţia a lansat şi campania „Coşul Solidar”, prin intermediul căreia se vor strânge alimente pentru imigranţii şi spaniolii care nu au cu ce să supravieţuiască.



Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite