Captură record de heroină de la o reţea turco-română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea de cinci persoane, printre care şi un român, a fost reţinută de poliţia spaniolă în "Operaţiunea Teide" care s-a încheiat cu cea mai mare captură de heroină de pe teritoriul

O reţea de cinci persoane, printre care şi un român, a fost reţinută de poliţia spaniolă în "Operaţiunea Teide" care s-a încheiat cu cea mai mare captură de heroină de pe teritoriul Spaniei şi una dintre cele mai importante din Europa.

O cantitate de 316,5 kilograme de heroină în stare pură era transportată pe un vas cu destinaţia portul sportiv Sitges (Barcelona), unde urma a fi încărcată într-o furgonetă marca Nissan Vanette. Reţeaua era formată din patru turci şi un român.

Din informaţiile primite de la poliţiştii spanioli reiese că românul se numeşte Pătru M. de (49 de ani). Doi dintre cei patru turci sunt consideraţi capii reţelei şi erau cunoscuţi de poliţia spaniolă încă din anul 1994, când au fost implicaţi într-o altă operaţiune, care s-a încheiat cu capturarea a 118 kilograme de heroină. Valoarea totală a capturii depăşeşte 54 de milioane de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite