Camera de Comerţ din Spania ajută imigranţii să-şi facă firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul an, aproximativ 10.500 de români au fost concediaţi, cei mai mulţi fiind muncitori în construcţii. Însă, cum românii nu au emigrat în Spania pentru a sta în şomaj, o mare

În ultimul an, aproximativ 10.500 de români au fost concediaţi, cei mai mulţi fiind muncitori în construcţii. Însă, cum românii nu au emigrat în Spania pentru a sta în şomaj, o mare parte dintre cei rămaşi fără un loc de muncă au hotărât să devină independenţi şi şi-au înfiinţat propria afacere. Una dintre instituţiile care au venit în sprijinul acestora este Camera de Comerţ spaniolă, care organizează cursuri periodice gratuite pentru viitorii întreprinzători. În general, aceste cursuri gratuite se adresează doar imigranţilor şi se desfăşoară la sediile Camerelor de Comerţ din provincii.

"Pentru acest an, primul curs gratuit de formare şi orientare a tinerilor întreprinzători imigranţi organizat de către Camera de Comerţ din Castellon va începe în luna februarie, iar grupul va fi format din maxim 15 persoane", spune Fernando Serret, coordonator în cadrul departamentului de informaţii pentru întreprinzători de la Camera de Comerţ din Castellon.

Astfel, viitorii afacerişti au ocazia, cu ajutorul acestor cursuri, să se documenteze

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite