Cabanes: Arestat de două ori, în interval de o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţi ai Poliţiei locale din Valencia au arestat în localitatea Cabanes, în decursul nopţii de duminică spre luni, un individ de naţionalitate română care conducea cu viteză

Agenţi ai Poliţiei locale din Valencia au arestat în localitatea Cabanes, în decursul nopţii de duminică spre luni, un individ de naţionalitate română care conducea cu viteză excesivă autoturismul marca BMW, în care se mai afla o persoană.

Supus la proba de stabilire a alcoolemiei, acesta a fost depistat pozitiv. Agenţii l-au arestat, ducându-l la sediul poliţiei pentru identificare, iar la volanul maşinii a trecut prietenul cu care călătorea şi care nu se afla sub influenţa alcolului. Odată ieşit din secţia de poliţie, românul de 19 ani nu s-a gândit de două ori şi a urcat din nou la volanul maşinii.

Astfel, la doar o oră de la primul incident, şoferul a fost oprit pentru a doua oară de către alţi poliţişti, aceştia constatând încă o dată că individul conducea sub influenţa alcoolului. De data acesta, autoturismul a fost "imobilizat" de către oamenii legii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite