Buzunarele căptuşite cu aluminiu detronează genţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistemele de alarmă sunt păcălite cu uşurinţă de hoţii care folosesc genţi căptuşite cu aluminiu pentru a scoate din magazine marfa sustrasă. În ultimul timp, această metodă a fost

Sistemele de alarmă sunt păcălite cu uşurinţă de hoţii care folosesc genţi căptuşite cu aluminiu pentru a scoate din magazine marfa sustrasă.

În ultimul timp, această metodă a fost folosită tot mai des de către diverse grupuri de infractori, iar personalul din supermarketuri a devenit mult mai suspicios faţă de persoanele care au genţi voluminoase sau rucsaci.

În aceste condiţii, hoţii şi-au adaptat metoda de furat, înlocuind genţile cu buzunare adânci, cu cele căptuşite cu folie groasă de aluminiu.
 
Poliţia Naţională spaniolă a arestat, în ultimele 24 de ore, şapte români care furau din centrele comerciale ale oraşului Valladolid, folosind metoda buzunarelor căptuşite cu aluminiu.

Dintre aceştia, fac parte o femeie de 37 de ani şi un minor, restul fiind bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. În majoritatea cazurilor, hoţii au fost reţinuţi datorită camerelor de supraveghere sau pentru că au fost surprinşi în flagrant de personalul magazinelor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite