Costel Busuioc, subiect de carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc, subiect de carte
Costel Busuioc, subiect de carte

În paginile volumului, tenorul român îşi povesteşte viaţa din ţară şi cum a reuşit să ajungă celebru peste hotare. Costel Busuioc îşi va lansa pe piaţă, luna aceasta, biografia. Volumul are 160 de pagini şi a fost realizat împreună cu jurnalistul Romeo Petrasciuc.

După mai mult de un an de când a devenit celebru, viaţa tenorul Costel Busuioc a ajuns subiectul unei cărţi care va fi lansată luna aceasta, la Sibiu, la un târg de carte.

În luna iulie, Busuioc l-a cunoscut pe scriitorul sibian Romeo Petrasciuc care i-a propus să scrie împreună o carte. „Romeo citise în presă mai multe lucruri despre mine. I s-a părut interesant şi mi-a propus să scriem despre viaţa mea”, spune Costel.

Cartea se numeşte „Costel Busuioc”, iar în paginile sale românul îşi povesteşte copilăria, viaţa din România şi întâmplările care l-au făcut celebru în Spania.

În afară de carte, tenorul român a mai realizat un CD care va fi lansat în apropierea sărbătorilor de iarnă. Costel a înregistrat în România primul său album de colinde pe care îl va promova începând cu 30 noiembrie, într-un turneu în 13 oraşe din ţară.

Reîntâlnirea cu cei 10 fraţi, de neuitat

„Nimeni din familia mea nu a cântat până acum. Este o pasiune a mea. Am învăţat singur să cânt, cum am putut”, mărturiseşte Costel.

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost reîntâlnirea cu cei 10 fraţi, cu care pierduse legătura de peste 16 ani. „În timpul concursului, pe un site, am citit un mesaj: «Costel, vărul şi fratele tău sunt alături de tine!». Am vorbit cu persoana responsabilă de acest site şi am rugat-o să-mi facă rost de numărul de telefon al semnatarului. L-am sunat pe vărul meu, după care am vorbit cu părinţii şi cu fraţii. Credeam că nu o să-i mai găsesc niciodată”, îşi aminteşte tenorul.

image

Am semnat cu editura un contract pe drepturi de autor. Până la lansare nu vreau să spun câţi bani voi primi.

image


Costel Busuioc
tenor

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite