Bucureşti-Tenerife, singurul zbor neanulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

1.600 de pasageri ai companiei aeriene Futura Internacional Airways au avut de suferit, în insula Tenerife, din cauza problemelor economice cu care se confruntă această companie. După

1.600 de pasageri ai companiei aeriene Futura Internacional Airways au avut de suferit, în insula Tenerife, din cauza problemelor economice cu care se confruntă această companie. După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, reprezentanţii Futura Internacional Airways au comunicat Aviaţiei Civile intenţia de a scoate compania la licitaţie, luni, 8 septembrie, nouă dintre zboruri au fost afectate.

Avioanele care ar fi trebuit să decoleze din Tenerife spre Bologna (Italia) şi Lisabona (Portugalia) nu au mai efectuat cursele, zborurile fiind anulate, în timp ce pasagerii care se îndreptau spre Granada şi Jerez (Spania) au fost preluaţi de alte firme.

Singurul avion al companiei care şi-a efectuat cursa fără probleme a fost cel care a asigurat legătura între Bucureşti şi Tenerife Sud, în timp ce zborurile cu plecare din Verona şi Lisabona către Tenerife au fost anulate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite