Beat şi fără permis, a intrat cu maşina într-o clădire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorul unui autovehicul a fost reţinut de Poliţia din Comunitatea Catalunya, în localitatea Borges Blanques (Lleida), în noaptea de duminică, 14 septembrie, în urma unui accident

Conducătorul unui autovehicul a fost reţinut de Poliţia din Comunitatea Catalunya, în localitatea Borges Blanques (Lleida), în noaptea de duminică, 14 septembrie, în urma unui accident rutier. Neculaie Florin C., 34 de ani, a depăşit de şase ori limita de alcoolemie admisă şi conducea fără carnet.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit într-o clădire din centrul localităţii. La locul accidentului s-au deplasat pompierii şi Poliţia Locală. Testul de alcoolemie efectuat la faţa locului era de 1,42mm/l în aerul respirat, o valoare de aproape şase ori mai mare faţă de limita legală admisă, 0,25.

"Românul abia se ţinea pe picioare. Pentru tratarea unor răni uşoare a fost transportat la centrul sanitar din localitate, unde a primit îngrijirile necesare şi i s-au efectuat probe de sânge", potrivit biroului de presă din cadrul Poliţiei din Lleida.

Ulterior, poliţia a aflat că Neculaie este autorul unui alt accident de trafic, produs în aceeaşi zi, în urma căruia a distrus un semn de circulaţie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite