Bătaie cu bâte între români şi bulgari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de români şi altul de bulgari s-au bătut cu bâte chiar în centrul oraşului Benavente. Duminică, în jurul orei 2.00, două găşti, în total 14 persoane, au început bătaia,

Un grup de români şi altul de bulgari s-au bătut cu bâte chiar în centrul oraşului Benavente. Duminică, în jurul orei 2.00, două găşti, în total 14 persoane, au început bătaia, iniţial cu sticle de bere. Martorii oculari au anunţat autorităţile. După o jumătate de oră, o patrulă a Poliţiei Locale şi, ulterior, alta a Gărzii Civile s-au deplasat la faţa locului.

La sosirea oamenilor legii, cei implicaţi au fugit, majoritatea. Doar patru dintre participanţii la scandal au fost reţinuţi de poliţişti. Un român şi un bulgar au fost transportaţi la spitalul din localitate, cu o contuzie craniană şi, respectiv, o tăietură superficială la picior.

După ce au primit îngrijiri medicale, ei au părăsit unitatea sanitară. Martorii au povestit poliţiştilor că românii şi bulgarii se întâlniseră într-un bar şi se pare că s-au luat la ceartă din cauza unei femei. Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica toţi participanţii la bătaie, precum şi pentru a stabili cine sunt cei care au provocat incidentul. Persoanele care locuiesc în zonă spun că bătăile între români şi bulgari sunt frecvente.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite