Barcelona: Amendată la volan pentru că şi-a aranjat o şuviţă de păr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fumatul în timpul condusului este permis. Aranjarea unei şuviţe de păr este motiv de sancţionare a conducătorului auto. În Barcelona, o femeie a fost amendată cu suma de 57 de euro pentru

Fumatul în timpul condusului este permis. Aranjarea unei şuviţe de păr este motiv de sancţionare a conducătorului auto. În Barcelona, o femeie a fost amendată cu suma de 57 de euro pentru că şi-a atins părul în timp ce conducea.

Aflată într-o intersecţie cu sens giratoriu, agenţii de circulaţie, aflaţi în apropiere, i-au făcut semn să tragă autoturismul pe dreapta. Luisa a fost acuzată că vorbeşte la mobil în timp ce conduce, însă femeia nici măcar nu avea la ea telefonul, lucru constatat şi de agenţi. Cu toate acestea, au amendat-o pentru că şi-a atins părul în timp ce se afla într-o curbă uşoară, motivul fiind trecut şi în procesul verbal de constatare a faptei comise.

Femeia nu are de gând să plătească această amendă, expusă în prezent în magazinul părinţilor săi şi intenţionează să îi denunţe pe cei doi agenţi de circulaţie. Motivul pentru care Luisa a fost sancţionată a stârnit uimire în rândul tuturor conducătorilor auto care au aflat de acest caz.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite