”Barca, sunt nebun după tine”, noul hit al suporterilor lui FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea catalană are pregătită o mare surpriză pentru suporterii care vor fi prezenți în tribunele stadionului ”Camp Nou” la partida de miercuri seară, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Înaintea partidei cu Bayern Munchen, în difuzoarele stadionului se va auzi melodia ”Barca, estic boig per tu” (”Barca, sunt nebun după tine”), cântată în catalană. Aceasta este interpretată de tânăra formație Red-In și este o prelucrare după piesa ”Boig per tu” a fostului grup catalan Sau. Dealtfel, producătorul acestei formații este chiar Pepe Sala, fost component al grupului Sau, din care a făcut parte și regretatul Carles Sabater.

Versurile fostei melodii au fost prelucrate special pentru FC Barcelona și vor fi afișate pe tabelele de marcaj ale stadionului pentru ca toți suporterii ”blau-grana” să poată citi și cânta acestă melodie.

Președintele FC Barcelona, Joan Laporta, a ținut să precizeze că acest cântec nu va înlocui imnul tradițional al clubului, ci va fi utilizat doar pentru a ”încălzi atmosfera din tribune înaintea meciurilor”.

Video:  ”Boig per tu”, melodia după care a fost realizată prelucrarea ”Barca, estic boig per tu”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite