Baleare: Român ucis de un ungur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In cursul serii de duminică, In urma unei discutii violente, In Palmanova, Insulele Baleare, un ungur a ucis un român, după cum anuntă ziarul “Ultima Hora”. Faptele s-au petrecut In

In cursul serii de duminică, In urma unei discutii violente, In Palmanova, Insulele Baleare, un ungur a ucis un român, după cum anuntă ziarul “Ultima Hora”.

Faptele s-au petrecut In parcarea cladirii In care locuiau cei doi. Deocamdată nu se cunoaste motivul crimei. Potrivit vecinilor, cei doi erau homosexuali si trăiau Intr-un apartament din Las Palomas de câteva luni.

“Nu-mi imaginam că această poveste de dragoste Isi va găsi un asemenea sfârsit”, a declarat un vecin pentru ziarul “Ultima Hora”.

Ungurul Saba Datlas (39) si românul si-au continuat cearta Inceputa In casa,  In parcarea clădirii In care locuiau, potrivit martorilor. La un moment dat, ungurul a scos un cutit si i-a tăiat gătul românului In vârstă de 30 de ani, care a decedat ulterior.

Agresorul a cerut ajutor la un bar din apropiere, Insă echipajele de intervenţie n-au putut decât să constate decesul tânărului. Cetăteanul ungur se află In arestul politiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite