Arşinel le-a mulţumit românilor pentru milioanele trimise acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melodii celebre, cuplete, scenete, texte spumoase şi savuroase, numere de dans şi de acrobaţie au fost susţinute în acest weekend de artiştii Teatrului de Revistă Constantin Tănase, în

Melodii celebre, cuplete, scenete, texte spumoase şi savuroase, numere de dans şi de acrobaţie au fost susţinute în acest weekend de artiştii Teatrului de Revistă Constantin Tănase, în oraşele spaniole Castellon şi Valencia.

Precedentul a fost creat în primavara acestui an, după succesul extraordinar de la Madrid.
 
Directorul general al teatrului Tănase, Alexandru Arşinel, a mărturisit că se simte emoţionat că ia parte la această ”acţiune care vine în întâmpinarea românilor din străinătate, astfel încât aceştia să nu se simtă uitaţi sau părăsiţi”.

De altfel, maestrul Arşinel a mulţumit celor prezenţi, chiar în timpul spectacolului, pentru ”efortul de a vă întreţine singuri în afara ţării şi de a-i întreţine şi pe cei de acasă, mai mult chiar, de a trimite milioane de euro care au ajutat economia României”.

Programul ”Români pentru Români”,  organizat în colaborare cu primăria din Bucureşti, a luat naştere la iniţiativa sa, iar turneele Teatrului de Revistă Constantin Tănase includ destinaţii precum Italia (Roma, Torino, Alexandria), Germania (Nurnberg), Spania (Madrid, Valladolid, Getafe, Castellon, Valencia) şi Republica Moldova.

”Sunt convins că şi în această seară vom fi aproape de publicul nostru, pentru că românii din afara ţării sunt foarte atenţi la tot ce se întâmplă acasă şi sunt extrem de doritori de reacţii la toate evenimentele care au loc, iar noi le oferim, sub forma comediei, exact aceste reacţii mult aşteptate”, a spus Alexandru Arşinel la Castellon.

Una dintre marile vedete ale show-ului, Cristina Stamate, a mărturisit că atmosfera care se creează la spectacolele din afara graniţelor României este ”absolut senzaţională, de apropiere fulminantă, toţi cei prezenţi regăsind aici o bucată din ceea ce înseamnă acasă. În seara aceasta, pentru cei din sală suntem mama, tata, bunicul, copilul, pământul şi prunul din faţa casei”.

Celebrul cuplu Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru a captat atenţia publicului, care a răsplătit prestaţia artiştilor cu hohote de râs şi aplauze la scenă deschisă, atmosferă prezentă pe întreaga durată a reprezentaţiilor din Castellon şi Valencia.
 
Spectacolul ”Ole, Tănase!” a  oferit românilor din Comunitatea Valenciană două seri de neuitat, alături de interpreţi cunoscuţi şi nume celebre ale teatrului românesc: Alexandru Arşinel, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, Mirela Boureanu, Marcela Lăzărescu, Cristian Simion, Nae Alexandru şi Grupul Excentric Duo Lascu.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Biţu Fălticineanu, textele, de mare actualitate, aparţin lui Nae Lăzărescu, Sorin Petrescu şi Geo Tipsie, iar orchestraţia, compozitorului Dan Dimitriu.

Decorurile, care au costat peste 200.000 de lei, poartă semnătura arhitectei Theodora Dinulescu.
 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite