Apartamente pe plajă: 49.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuinţele situate pe malul Mării Mediterane au suferit în ultimele luni importante reduceri de preţuri. O firmă care realizează tranzacţii imobiliare oferă apartamente noi în localitatea

Locuinţele situate pe malul Mării Mediterane au suferit în ultimele luni importante reduceri de preţuri. O firmă care realizează tranzacţii imobiliare oferă apartamente noi în localitatea La Manga del Mar Menor, din Murcia, situate la 15 metri de plajă, la numai 49.990 de euro, cu 50% mai ieftin decât anul trecut.

Nu este un caz singular. O agenţie imobiliară din Valencia a lansat pe piaţă oferte promoţionale de locuinţe de 40 de metri pătraţi, aflate la 15-20 de minute de plajă, la preţul de 59.000 de euro. Dezvoltatorii imobiliari au ales să vândă la preţuri mici, reducând beneficiile. Ei s-au adaptat la cererea şi la posibilităţile financiare ale clienţilor. Este o strategie care, până în prezent, a dat rezultate. Firma a vândut într-un timp scurt aproximativ 160 de apartamente din cele 500 construite.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite