Apartamente împărţite cu alte 35 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu nişte venituri lunare mici este foarte greu ca un imigrant să-şi găsească o locuinţă. Din acest motiv, 98% dintre străinii care câştigă mai putin decât salariul minim pe economie

Cu nişte venituri lunare mici este foarte greu ca un imigrant să-şi găsească o locuinţă. Din acest motiv, 98% dintre străinii care câştigă mai putin decât salariul minim pe economie împart apartamentele cu alţi imigranţi.

Cei mai mulţi, 40%, optează să locuiască cu încă două persoane (două familii), pentru a împărţi cheltuielile în trei. Această modalitate este cea preferată de către români, care închiriază o locuinţă împreună cu alte două sau trei familii, anunţă jurnalul "La Voz de Galicia".

Însă, dintr-un studiu realizat de către Guvernul Autonom din Galiţia, rezultă că imigranţii veniţi din Africa de Sud şi Maroc ajung să locuiască şi cu 35 de persoane într-o locuinţă.

De asemenea, în acelaşi studiu se spune că imigranţii proveniţi din ţările Europei de Est sunt cei care reuşesc să se integreze cel mai repede în societatea spaniolă, iar la polul opus se află chinezii, fiind cei care se adaptează foarte greu în Spania.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite