"Moonwalk"-ul lui Tălmăcean a ajuns şi în Spania şi America de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Televiziunile şi site-urile spaniole au preluat informaţia despre celebrul deja dans al parlamentarului român, iar de aici filmuleţul a ajuns la televiziunile din America de Sud.

Faima lui Tălmăcean a ajuns, după Marea Britanie, şi în Spania. Televiziunea Antena 3 şi site-ul postului de radio Onda Cero au scris despre "noua senzaţie de pe internet", Edmond Tălmăcean. "Pentru unii a fost ceva complet deplasat din partea unui politician, iar pentru alţii a fost o genialitate", scrie Onda Cero. "Cert este că pe Internet video-ul cu dansul moonwalking al parlamentarului român este printre cele mai vizitate". Ştirea cu dansul parlamentarului român a ajuns şi la Ştirile televiziunii Antena 3 din Spania şi, de aici, la televiziunile din America de Sud.

Parlamentarii români l-au trimis la "Dansez pentru tine"

"Edmond Tălmăcean, un politician român de 40 de ani, a devenit senzaţia Internetului după ce a imitat, într-o emisiune tv dansul pe care l-a făcut celebru Michael Jackson, Regele Popului. Politicianul a explicat în emisiune că dansul şi distracţia sunt metode ideale de a crea conexiuni cu tinerii. Şi se pare că, judecând după numărul de vizualizări, a reuşit", mai scrie site-ul citat.

"Totuşi, sectorul cel mai conservator din ţară nu este de acord cu atitudinea sa "casual". Primul ministru român, Emil Boc, consideră că respectivul comportament al lui Tălmăceanu aparţine mai degrabă showbiz-ului decât politicii, iar alţi politicieni l-au trimis la emisiunea 'Dansez pentru tine'", conchid jurnaliştii de la Onda Cero.

VIDEO pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite