Almendralejo: Au furat artificiile pirotehniştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Civilă din localitatea Almendralejo, provincia Badajoz, a arestat ieri trei români, unul dintre ei minor. Aceştia sunt acuzaţi că au furat artificii dintr-un depozit din

Garda Civilă din localitatea Almendralejo, provincia Badajoz, a arestat ieri trei români, unul dintre ei minor. Aceştia sunt acuzaţi că au furat artificii dintr-un depozit din localitate.

Conform declaraţiilor oferite de reprezentanţi ai Guvernului Local, cei trei români au intrat în hala unei firme de material pirotehnic, de unde au furat mai multe cutii cu artificii şi o furgonetă, pentru a le transporta.

Apoi, românii au intrat şi într-o casă din localitatea Calzadilla de los Barros. Pentru a pătrunde în locuinţă, au spart cu maşina zidul casei. De aici au sustras diferite obiecte de valoare.

La apariţia oamenilor legii, românii au încercat să se facă nevăzuţi, schimbând mijlocul de transport în care călătoreau. În momentul arestării, asupra lor au fost găsite cutiile cu material pirotehnic şi diferite obiecte sustrase din casa din Calzadilla.

Poliţia investighează cazul, românii fiind suspecţi de comiterea mai multor infracţiuni în localităţi din apropierea oraşului Almendralejo.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite