Alicante: O româncă a murit în condiţii suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia spaniolă investighează circumstanţele în care a murit o româncă în vârstă de 25 de ani. Joi, la ora 18.25, tânăra a fost adusă de către familia sa la Secţia de Urgenţe a

Poliţia spaniolă investighează circumstanţele în care a murit o româncă în vârstă de 25 de ani. Joi, la ora 18.25, tânăra a fost adusă de către familia sa la Secţia de Urgenţe a Spitalului Aspe din Alicante. Românca suferise un stop cardio-respirator, iar la scurt timp a murit în spital.

Deoarece cazurile de deces în urma unui infarct în cazul persoanelor tinere sunt foarte rare, medicii le consideră suspecte şi sunt obligaţi să anunţe poliţiştii. Oamenii legii s-au deplasat la spital, unde au luat declaraţii familiei şi personalului medical.

Martorii au spus poliţiştilor că românca se afla în casă împreună cu soţul şi sora ei când au apărut primele simptome ale infarctului. Trupul neînsufleţit a fost depus la morga spitalului, pentru efectuarea autopsiei. Până la terminarea investigaţiei şi confirmarea cauzei morţii, corpul tinerei va rămâne în unitatea sanitară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite