Alcala de Henares: Un român acuzat că a violat trei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţi ai Poliţiei Naţionale din Alcala de Henares, Madrid, au arestat un individ de naţionalitate română, Flavius I. (20 de ani). Acesta este acuzat de agresarea sexuală a trei femei,

Agenţi ai Poliţiei Naţionale din Alcala de Henares, Madrid, au arestat un individ de naţionalitate română, Flavius I. (20 de ani). Acesta este acuzat de agresarea sexuală a trei femei, furt şi acte de violenţă. Românul a fost reţinut în timp ce se îndrepta spre domiciliul său, în prezent, suspectul aflându-se în arestul poliţiei.

Modul în care îşi aborda victimele era de fiecare dată acelaşi: agresiunea avea loc noaptea, iar după consumarea actului sexual, românul îşi însuşea toate lucrurile de valoare ale victimelor. Primul denunţ a fost depus în data de 28 februarie 2008, a doua agresiune având loc în 27 martie, ambele în aceeaşi parte a oraşului.

Din acel moment, o echipă a oamenilor legii a urmărit zona, însă nu a reuşit să îl aresteze pe agresor înainte de producerea celui de-a treilea viol, în data de 28 aprilie. Declaraţiile depuse de către victime au fost de mare folos în identificarea făptaşului. La domiciliul acestuia, unde locuia împreună cu 15 compatrioţi, agenţii de poliţie au găsit o parte dintre lucrurile pe care agresorul le-a sustras din genţile victimelor.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite