Alcala de Henares: Ceremonie de comemorare a Alexandrei Brezeanu, românca arsă de vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatul Muncitorilor (CCOO), din Madrid, organizează o acţiune de comemorarea a celor cinci femei care au fost omorâte anul acesta, de soţii sau partenerii lor, în localitatea Alcala de

Sindicatul Muncitorilor (CCOO), din Madrid, organizează o acţiune de comemorarea a celor cinci femei care au fost omorâte anul acesta, de soţii sau partenerii lor, în localitatea Alcala de Henares. Reprezentanţii sindicatului vor înmâna buchete de flori familiilor victimelor şi vor ţine discursuri. Părinţii Alexandrei Brezeanu au fost invitaţi de către organizatori.

"Familia Alexandrei nu a putut veni, dar ne-a desemnat pe noi pentru a asista în numele lor", spune Gheorghe Găinar, preşedintele Asociaţiei Culturale de Ajutorare şi Integrare a Românilor din Alcala de Henares. Alexandra Brezeanu a fost arsă de vie la numai 22 de ani, de către iubitul său, Constantin Vîneanu (21 de ani).Trupul neânsufleţit al fetei a fost repatriat în România, iar criminalul îşi aşteaptă sentinţa în închisoarea Alcala Meco din Comunitatea Madrid.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite