Albacete: Un român, acuzat de violarea unei minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La tribunalul din Albacete a început ieri procesul intentat cetăţeanului român Ioan N., în vârstă de 45 de ani, acuzat de violarea unei minore de 16 ani. Procuratura cere pentru acesta o

La tribunalul din Albacete a început ieri procesul intentat cetăţeanului român Ioan N., în vârstă de 45 de ani, acuzat de violarea unei minore de 16 ani.

Procuratura cere pentru acesta o pedeapsă de 13 ani şi şase luni de închisoare, plata unei despăgubiri de 12.000 de euro şi ordin de interdicţie de a se apropia de fată, la mai puţin de 500 de metri, în următorii 15 ani.
 
Fapta s-a petrecut în ianuarie 2008, în localitatea La Roda, Albacete, unde acuzatul petrecea împreună cu mai mulţi amici, printre care se număra şi victima.
Profitând de un moment în care a rămas singur cu minora, bărbatul a încuiat uşa casei, a imobilizat-o pe victimă, i-a introdus o cârpă în gură ca să nu ţipe şi a violat-o. În final, i-a oferit 50 de euro, ca să nu povestească ce s-a întâmplat, însă fata nu a acceptat şi l-a denunţat.





Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite