Albacete: Tabără pentru românii evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe data de 26 mai, în Albacete, în cadrul unei conferinţe de presă, Colectivul de Ajutorare a Imigranţilor (CAI) a cerut autorităţilor locale să ridice o tabără pentru familiile de români

Pe data de 26 mai, în Albacete, în cadrul unei conferinţe de presă, Colectivul de Ajutorare a Imigranţilor (CAI) a cerut autorităţilor locale să ridice o tabără pentru familiile de români evacuate din imobilele din regiune, dar şi pentru cei care vor veni să lucreze în campaniile agricole.

Preşedintele CAI, Javier Marcellan, a prezentat delegatului guvernului din Castilla la Mancha, Manuel Gonzalez, şi Apărătorului Poporului, Jose Martinez, problemele prin care trec în prezent românii, pentru a avea o locuinţă.

Răspunsul celor doi politicieni nu a fost cel aşteptat de Marcellan, care a declarat: "Când m-am întâlnit cu Gonzalez şi cu Martinez, am primit răspunsuri evazive referitoare la situaţia în care se află românii, însă nicio soluţie pentru rezolvarea problemelor acestora".

Un alt obiectiv al CAI este acela de a nu se mai repeta situaţiile din verile anterioare, când românii veniţi să lucreze în agricultură trăiau în condiţii inumane.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite