Africanii au spart frontiera în timpul meciului Spania - Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încercând să profite de faptul că toată ţara era cu privirile aţintite la televizor, datorită meciului care se disputa între echipa Spaniei şi cea a Italiei, mai mulţi africani au vrut

Încercând să profite de faptul că toată ţara era cu privirile aţintite la televizor, datorită meciului care se disputa între echipa Spaniei şi cea a Italiei, mai mulţi africani au vrut să treacă frontiera care separă Marocul de Spania, în dreptul localităţii spaniole Melilla.

Astfel, aproximativ 10 indivizi au escaladat duminică seara gardul de sârmă ghimpată care separă cele două ţări, exact în momentul în care se executau loviturile de la 11 metri. Tentativa a fost un eşec - marocanii au fost prinşi de poliţia de frontieră.

O altă tentativă nereuşită de a ajunge pe tărâmul spaniol au avut-o, în urmă cu o zi, alţi doi africani, care încercau să pătrundă în peninsulă, ascunşi într-un portbagaj cu fund dublu al unui Peugeot 405. Poliţia de frontieră a constatat că cei doi, o femeie şi un bărbat, provin din Kenya şi Eritrea.

Starea sănătăţii lor era deplorabilă, din cauza numeroaselor ore petrecute ghemuiţi, într-un loc în care nu aveau suficient aer, suportând şi gazele eliminate de ţeava de eşapament. Atât cei doi emigrantţI ilegali, cât şi şoferul maşinii, au fost arestaţi şi aşteaptă sentinţa de expulzare din Spania.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite