Aeroportul Barajas din capitala Spaniei trece la orarul estival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu trecerea la ora de vară, Aeroportul Barajas din Madrid își modifică programul zborurilor naționale și internaționale.

Un comunicat al AENA (Aeroporturi Spaniole și Navigație Aeriană) informează că începând de duminică, 29 martie, aeroportul din capitala Spaniei trece la programul de vară, care va suferi modificări de orar și de destinații față de cel de anul trecut.
Față de sezonul estival 2008, anul acesta Barajas are incluse zboruri către destinații noi precum Dallas, Puerto Plata, Varadero sau Vancouver.

Cele 96 de companii de transport aerian care operează pe Barajas vor efectua zboruri regulate către 180 de destinații, cu o medie zilnică de aproximativ 1.300 de zboruri.  
Din cauza numărului mare de solicitări din 2008, anul acesta va crește frecvența zborurilor către Milano, Londra, Tripoli, New York, Lille sau Sofia.
În continuare Lisabona, Paris și Frankfurt vor fi destinațiile internaționale cu cele mai multe zboruri zilnice de la Madrid. Pe plan național, întâietate vor avea aeroporturile din Barcelona, Palma de Mallorca și Valencia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite