Trei români prinşi la furat au sărit la bătaie la poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei hoţi de buzunare au fost surprinşi de poliţişti în timp ce se aflau la "muncă", jefuind turiştii în zona turistică a localităţii Adeje, din Tenerife.

Membri ai Poliţiei Locale din Adeje au reţinut recent trei cetăţeni români, acuzaţi de infracţiunile de nesupunere şi opunere la arestare, precum şi pentru tentativa de agresare a agenţilor de poliţie, scrie cotidianul El Dia, din Tenerife (Insulele Canare).

Faptele au avut loc marţi, în jurul orei 12.30, când agenţi în civil i-au surprins pe cei trei români încercând să jefuiască nişte turişti în zona turistică a Coastei Adeje. Poliţiştii au intervenit rapid, s-au legitimat şi le-au cerut celor trei infractori să se legitimeze. Românii s-au opus şi, mai mult, au încercat să-i agreseze pe agenţii de poliţie care le-au "întrerupt" activitatea.

Unul din cei trei hoţi era un minor de 17 ani

Din acest motiv, poliţiştii în civil au cerut ajutorul unor patrule de poliţie în uniformă, care au reuşit, în cele din urmă, arestarea celor trei hoţi de buzunare.

Cei trei arestaţi au fost identificaţi ca P.F.M, de 27 de ani, M.M., de 22 de ani, respectiv un minor de 17 ani, toţi trei de naţionalitate română. Hoţii au fost duşi la secţia de poliţie din Adeje, unde au fost întocmite actele premergătoare trimiterii acestora în instanţă.

Ieri, cei doi hoţi adulţi au fost puşi la dispoziţia Judecătoriei de Instrucţie numărul 2 din Arona, în timp ce minorul a intrat "pe mâna" Procuraturii pentru Minori.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite