Daily Mail, dat în judecată pentru că a publicat numele şi fotografia mamei de 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procuratura din Sevilla va întreprinde acţiuni legale, pe cale civilă, contra tabloidului britanic care a făcut publice numele şi fotografia româncei minore care a născut în Jerez.

Procuratura din Sevilla a anunţat ieri că intenţionează să întreprindă acţiuni legale, pe cale civilă, contra cotidianului britanic "Daily Mail", care a publicat numele complet şi o fotografie a minorei de 10 ani de naţionalitate română, care a născut în Jerez de la Frontera (Cadiz), pe 26 octombrie, scrie El Pais.

Procurorul şef din Sevilla, Maria Jose Segarra, a informat că a trimis Procuraturii Generale de Stat informaţiile publicate de acest ziar londonez, pentru a se analiza "în ce fel se pot întreprinde" acţiuni civile contra tabloidului. Singura nelămurire a procuraturii este dacă ipoteticul denunţ se poate iniţia direct în Sevilla sau este necesar să fie întreprins prin intermediul serviciului de Cooperare Internaţională a Procuraturii Generale.

Daily Mail a publicat fotografiile fetei şi ale tatălui copilului său, în exclusivitate, duminică

Minora, care locuieşte în Lebrija (Sevilla), a conceput, se pare, copilul în România, cu un văr de-al său, în vârstă de 13 ani. Aflată în ultimele luni de sarcină, fetiţa a venit în Spania, unde trăia mama sa, pentru a naşte aici.

Citeşte pe adevarul.es motivaţia Procuraturii din Sevilla pentru procesul intentat tabloidului englez.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite