Ce au de ascuns italienii? Român împuşcat în cap în stil mafiot sau din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un român în vârstă de 18 ani a fost împuşcat în cap într-o tabără de nomazi din Bresci
Un român în vârstă de 18 ani a fost împuşcat în cap într-o tabără de nomazi din Bresci

Cazul unui român în vârstă de 18 ani împuşcat în cap într-o tabără de nomazi din Bresci stârneşte controversă în Italia. Autorităţile locale nu reuşesc să ofere o variantă concretă asupra circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

UPDATE 10.50 Tot episodul pare desprins dintr-o execuţie adevărată. Anchetatorii care fac cercetări la faţa locului nu au găsit cartuşul provenit de la glonţul care l-a împuşcat pe român, chiar dacă au căutat toată tabăra cu detectorul de metale, scrie QuiBrescia.

UPDATE 10.32 Numai un miracol îi poate salva viaţă românului Ionuţ Imandita care deşi a fost operat se luptă în continuare să trăiască, starea sa fiind una foarte gravă. Ipoteza împuşcării din greşeală (prima pistă a anchetatorilor) a fost exclusă. Reglare de conturi pare a fi varianta anchetatorilor, scrie Brescia Oggi.

Tânărul mersese într-o tabăra de nomazi de la periferia orașului în vizită la părinţii săi unde stătea de vorbă cu cumnatul său, Ciprian, când s-a trezit cu un glonţ în cap, tras de la mai puţin de trei metri.

Din acest punct există mai multe declaraţii ale autorităţilor italiene care se bat cap în cap.

Pe de o parte se crede că tânărul a fost împuşcat accidental după o ceartă iscată între membrii tabere de nomazi. Astfel, în urma unui scandal membrii celor două tabere au început să tragă unuii într-alţii, iar un glonţ a ajuns accidental în capul româului care a murit în timp ce era transportat la spital.

Iar pe de altă parte anchetatorii au dezvălui faptul că românul a fost împuşcat în stil mafiot din spatele unei ferestre în timp ce se afla în vizită în tabăra de nomazi. În acest caz, românul se află internat în stare gravă la spital unde medicii au reuşit să-i scoată din cap mai multe fragmente de proiectil.

Articol în curs de actualizare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite