VIDEO Un român prins la furat a provocat un adevărat scandal atunci când a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carabinierii s-au chinuit două ore să aresteze românul prins la furat
Carabinierii s-au chinuit două ore să aresteze românul prins la furat

Un bărbat, care se presupune că era român a făcut un adevărat scandal în orașul Lucerna. Românul s-a luat la bătaie cu cu poliţiştii, după ce a fost prins la furat în apartamentul unei bătrâne. El a reușit să scape din mâinile poliţiştilor, apoi a urcat într-un balcon. Polițiștii s-au chinuit două ore să-l aresteze.

Şeful Poliţiei din Lucena, Luciano Zendoli, a declarat în exclusivitate pentru "Adevărul": "Nu avem certitudinea că e român şi în aceste cazuri nu există precizie matematică. E vorba de oameni care trăiesc pe stradă şi dau primele nume care le trec prin cap. Nu vă pot confirma dacă este român, bulgar sau de altă naţionalitate. Verificările sunt în curs".

Localnicii spun că bărbatul a vrut să jefuiască o bătrână. Nu a reușit, pentru că oamenii au anunțat poliția.

Misiunea polițiștilor a fost însă destul de grea. Hoțul nu s-a lăsat așa ușor arestat. Înarmat cu un baston de cauciuc pe care îl luase de la un poliţist şi cu o bară metalică, românul s-a refugiat pe terasa unei case.

Poliţiştii l-au convins cu greu pe român să coboare, iar lucrurile au scăpat complet de sub control.

În cele din urmă, hoțul a fost imobilizat. În strigătele mulţimii, el a fost urcat în maşină şi transportat la spital, unde a primit îngrijiri pentru rănile cu care s-a ales din cauza încăierării cu polițiștii.

Vezi VIDEO aici

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite