VIDEO Un inginer este acuzat că a omorât o femeie într-un ritual erotic japonez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inginerul de 43 de ani care a participat, împreună cu alte două femei de 24 de ani, respectiv, 23 de ani, la un ritual erotic japonez a fost acuzat de omor.

Bărbatul a fost audiat inițial în calitate de martor, însă procurorii l-au pus sub acuzare de omor, după ce fata de 24 de ani a murit, în urma jocului erotic la care au participat aceștia. Este vorba de un ritual japonez, denumit "shibari". Această practică era folosită în antichitate pentru a-i imobiliza pe prizonieri, iar acum este un joc sado-masochist.

Vezi VIDEO aici

Crima a avut loc într-un garaj de la periferia Romei. În urma acestui joc, o italiancă de 24 de ani a murit prin sufocare şi o alta de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital. Cele două fete au fost legate fedeleș în jurul corpului cu o frânghie înnodată cu mai multe noduri, ca o pânză de păianjăn.

Principalul suspect, un inginer de 43 de ani, necăsătorit s-a mai întâlnit de mai multe ori cu cele două tinere, cu care a experimentat mai multe practici sado-masochiste. El a susținut în fața anchetatorilor că femeile au intrat de bună voie în acest joc. Tot bărbatul a fost cel care a chemat ambulanţa atunci când şi-a dat seama că una dintre fete a murit, scrie Corriere della Sera.

"În urma acestui joc ai parte de adrenalină. Senzaţia de sufocare amplifică plăcerea. Persoanele neexperimentate care încearcă această practică se joacă cu moartea", a declarat sexologul Alberto Caputo pentru cotidianul italian.

Bărbatul era un mare amator al ritualurilor erotice japoneze și chiar făcea parte dintr-o comunitate unde se practicau astfel de tehnici. În mașina sa, au fost găsite mai multe frânghii și seturi întregi de jucării sexuale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite